Hidroizolatii Membrana PVC

Executam Lucrari de Hidroizolare cu Membrana PVC in judetele Maramures, Cluj, Bistrita, Bihor, Satu Mare, Salaj 

Branic Piscine Spa SRL

Tel: 0758816926

    Membrana PVC termosudabila reprezinta una din cele mai rezistente solutii pentru hidroizolarea suprafetelor de tip acoperis sau terase. Durata de viata foarte mare de peste 30 de ani si o garantie de 15 ani, face ca sistemul de hidroizolatii membrane pvc sa fie cel mai utilizat pentru hidroizolatii hale, blocuri si al altor suprafete.

 

 Hidroizolatia PVC se foloseste intr-o suita de aplicatii, cele mai cunoscute fiind cele de acoperisuri si tancuri sau rezervoare cu apa curata. Aceasta solutie moderna este potrivita pentru terase orizontale si inclinate, sisteme balastate sau vizibile, acoperiri industriale in sarpanta si multe altele. Membrana PVC se fixeaza mecanic si apoi prin termosudare (lipire cu aer cald) formand legaturi omogene, de capacitate portanta ridicata. Membrana PVC este rezistenta la razele ultraviolete si la atacul oricarui organism biologic: fungii, spori, bacterii etc. Hidroizolatiile PVC sunt preferate pentru suprafetele care trebuie mentinute curate si ferite de orice deteriorare biologica, oferind o impermeabilizare de calitate, rezistenta la bioorganisme si la intemperii.

Hidroizolatia PVC este poate cea mai buna solutie pentru suprafetele care necesita un nivel inalt de igiena, materialul fiind certificat in conformitate cu normele aplicabile. Branic va ofera o executie de calitate, cu personal instruit in domeniu si tehnologii de ultima ora, care asigura o durabilitate crescuta. Acest tip de hidroizolatii se foloseste in special in aplicatii industriale, astfel ca, daca aveti nevoie de o impermeabilizare sigura si de durata